top of page

Mine Bøger

Röver 1
Forside_Røverhistorier fra Roskilde.jpg
Røverhistorier fra Roskilde

Da Sørine Benz er 11 år, opdager hun to tyve, som begår indbrud i hendes bedsteforældres hus, og hun hjælper politiet med at opklare forbrydelsen. Senere studerer hun jura på universitetet og har nu fået arbejde hos politiet i Roskilde. Hun lejer sig ind på et værelse i et tidligere kollektiv i byen og bliver gode venner med Albert og Tobias, der går i 5. klasse.

Leo Lundgren, der har en blakket fortid og bestemt ikke hører til blandt Guds bedste børn, flytter samme dag ind hos sin fars gamle tante, Agnete, på Villavej, ikke langt fra Sørine. Leo er vild med stegte løg, gaffeltrucks, trompetspil og den kendte sanger Rasmus Seebachs musik. Han forelsker sig i den søde frisør Mathilde, som er enlig mor, men netop som alt ser ud til at lykkes for ham, går det for alvor galt ...

Röver 2
Flere Røverhistorier

Tobias er næsten 13 år. Hans søster, Anja, er på efterskole, og hans mor har fået en ny kæreste. Kæresten hedder Leo, kører gaffeltruck, spiller trompet og er tidligere kriminel.

Tobias’ bedste venner hedder Albert og Zoé. Albert bor med sine forældre i et gammelt kollektiv. I et værelse ovenpå bor Sørine, der arbejder som anklager hos politiet.

En dag dukker Stella op. Hun er Leos gamle veninde fra opholdsstedet, hvor han var som teenager, og hun er bestemt ikke kedelig. Men Leo bliver slet ikke glad for gensynet ...

Forside_Flere røverhistorier.jpg
Mandy
mandy cover.JPG
OH MANDY

Oh Mandy er den tragiske, men samtidig livsbekræftende historie om 5 venner, som efter mere end 17 år samles igen. Anledningen er dyster og gensynsglæden blandet. Langsomt rulles begivenheden, der på én gang skilte dem af og bandt dem sammen for altid, ud som et tæppe vævet af letsind, erotik, skyld, fortrydelse, skæbne og overlevelse.

Lügengespinst
bottom of page